bevidstgørelse
        erkendelse
             reflektion
&
             udvikling
          proces
perspektivering

 

                                         

 

 

coaching
 samtale
  facilitering

 

 

Jeg er klar over, at der forud for din beslutning om at konsulterer en hjælper/coach er omfattende overvejelser, og at det er et betydningsfuldt skridt, som måske virker skræmmende.

Jeg er klar over, at det er en tillidshandling, og jeg anerkender betydningen af denne tillid!
Jeg er klar over, at det er et privilegium, når du åbner dit liv for mig!

Jeg dygtiggør mig i coaching hele tiden, så du kan regne med at mine kompetencer, dem der skal komme dig til gode, altid er i udvikling!

Derforuden har jeg gennem min egen personlige rejse arbejdet med mig selv, og gør dette vedvarende, hvorved jeg er godt på vej til at have fundet ud af hvem jeg er, og også godt på vej til at jeg har fundet ud af at være, så jeg således formår at skille dig og mig når du og jeg blandes (.. dit ansigt genspejler mit og bliver til mig i mødet med dig .. ~ Bjørn Eidsvåg).
Jeg er til stadighed i gang med at udvikle mig indad, så jeg således udad med min selvforståelse, ubetinget kan anerkende og rumme dig, fordi jeg gennem arbejdet med mig selv er blevet bevidst om, at du er ikke anderledes end jeg!

Jeg er interesseret i mennesker, i dig og dine problemstillinger, jeg møder dig der hvor du er, i anerkendelse af den du og det du bærer rundt på!
Jeg er ansvarsbevidst, tager mit arbejde, dig og din indgangsvinkel alvorligt, derfor skal du vælge mig!

Jeg er uddannet og certificeret Stresscoach (Lifecoach med et stresscoaching overbygningsmodul) hos Axept A/S. Deres coachuddannelse følger de internationale standarder, formuleret af International Coach Federation (ICF), som Axept er medlem af, og de krav, som ICF stiller til en international coachuddannelse, opfylder Axepts' koncept.

Min organisationsforståelse og ekspertise indenfor ledelsespsykologi, som i høj grad også er relevant for en stresscoach, har jeg med mig fra min handelsuddannelse, samt fra mit virke som it-chef og konsulent gennem de sidste 15 år.

Har du et problem, en opgave, en udfordring, et eller andet som du mener jeg kan hjælpe dig med?
I så fald, ring eller skriv endelig til mig, hensynet til fortrolighed og diskretion er en selvfølgelighed!


coaching 4 stress v/Poul-Erik Juhl
CVR 28618972
Grundlagt 2005

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

         Poul-Erik Juhl

          25 54 72 83

          pe@pejuhl.dk


View coaching4stress' profile on facebook